Vällingbykyrkan Kalender Berätta vad Gud har gjort lägg in böneämne

Vasaloppssatsningen

Vi är några ”gubbar” över 60 år och några yngre som upplever att vi behöver göra mera för barn och ungdomar här i Västerort. Många lever i trasiga livssituationer, finner ingen mening att leva… . De behöver hopp, framtidstro, något att leva för. Vi vet att Jesus ger det. Det är allt för många som inte hört om Jesus, haft kontakt med en kristen, aldrig fått möjlighet att välja det Jesus ger.

Vi vill göra något åt det. Därför åker vi Vasaloppet ”Öppet spår”, 90 km måndag den 25 februari. Du som vill kan hjälpa till! Du kan sponsra det vi gör genom att skänka pengar till ”Vasaloppssatsningen”. Vi hoppas väcka engagemang för barn och ungdomar här i Västerort och lyckas samla in mycket pengar för ändamålet.

Vill du veta mer så ring Ulrik Jonsson på 0707 – 87 37 57.

Vill du stötta ekonomiskt så kan du sätta in pengar på pg. 41 71 66 -6 eller Swisha till 1233 20 56 14. Skriv ”Vasaloppssatsning”. Pengarna kommer då till församlingens konto ”Västerort Barn och Ungdomar”. De pengar som kommer in där används endast för kostnader för arbete bland barn och ungdomar i Västerort

Snabbaste vägen till oss med SL

Lyssna (MP3)
120325 ulrik jonsson